mandag den 1. februar 2010

Her er en lidt blandet landhandel..


Disse 2 billeder er taget i Helsingør, det øverste er rettet lidt så linierne er lige samt beskåret en smule, imens det nederste er som det er taget.

Desværre har vejret ikke været med mig de dage jeg havde sat mig for at fotografere,, så det blev desværre ikke til så mange. Det nederste billede er kraftigt beskåret, imens det øverste er som det er taget.

6 kommentarer:

  1. Hej Rikke

    Flotte fotos, især synes jeg om træet der står der alene i vinteren og må finde sig i hvad som helst, men også lyset på dine sten kan jeg lide. Jeg har svært med at komme med forslag til forbedringer, men måske kunne jeg foreslå at hele gelænderet på det øverste kom med?

    Ses tirsdag Georg

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Hej Georg
    Gud ja! Det havde jeg faktisk ikke set, det er fordi jeg har været så optaget af at den dumme tagrende ikke skulle med på!
    Jeg har prøvet på det originale billede, men det kan ikke lade sig gøre- andet end hvis døren så bliver skåret på midten- Det er ikke godt.. Men du har fuldstændig ret;)

    SvarSlet
  4. Tak for de meget flotte billeder.
    Jeg har kun en kommentar til forbedring til det første billede og det falder i tråd med Georgs forslag om, at døren nok skulle være rykket til den modsatte side uden at vide, hvad der er til venstre for døren. Billedet vælter til venstre. Ellers er det flot, at du tænker i asymetrisk billedkomposition. Træet er et fornemt eksempel på hvorlidt der skal til for at skabe spænding og dynamik i et billede.

    SvarSlet
  5. Super fine billeder. Er helt vild med det nederste med stenene. Det er virkelig flot belyst og fortæller meget om vejret.
    Må nok give de andre ret i at det øverste er lidt uheldigt placeret - men ellers synes jeg det er rigtig fint :-)

    Rigtig gode billeder :-)

    SvarSlet
  6. ... Det øverste billede prøver jeg lige at sætte det originale ind af senere, Kan sagtens se nu at det er skævt, det må næsten være trappen der gør det.. hmm

    SvarSlet